4 במאי 2015

מוקפץ ברוטב קארי ירוק

מצרכים:
חבילת אטריות ביצים
שמן לטיגון
500 חזה עוף חתוך לקוביות
ג'ינג'ר כתוש
שום כתוש
כוס בצל ירוק קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון טריות
3/4 כוס ציר עוף
פחית חלב קוקוס
3 כפות רוטב קארי (נוזלי)
חצי כפית מלח
1 כף סוכר
אגוזי קשיו גרוסים
עלי כוסברה

הכנה:

  • מטגנים על להבה גבוהה בווק עם מעט שמן את העוף, הג'ינג'ר, השום, הפטריותפ והבצל הירוק.
  • מוסיפים את מרק העוף וחלב הקוקוס, וגם את הקארי, המלח והסוכר. 
  • מצמצמים את הרוטב על האש במשך דקה, ומוסיפים את האטריות.
  • מקשטים בעלי כוסברה ואגוזי קשיו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה