4 במאי 2015

בצק דק לפיצה


מצרכים:
3/4 כוס מים חמימים
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
2 כוסות קמח
4 כפות שמן זית

  • מערבבים את המים הסוכר והשמרים ומניחים בצד.
  • במקביל, מניחים בקערה את הקמח, יוצרים בתוכו גומה ובתוכה את כל המצרכים - כולל תערובת המים והשמרים.
  • לשים במיקסר ונותנים לבצק לנוח שעה.
  • לאחר ההתפחה מרדדים דק את הבצק ומניחים עליו את התוספות הרצויות.
  • לבצק קריספי - יש לחמם את התנור לחום הכי גבוה וכהשתנור חם, להניח את המגש בתחתית התנור.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה