24 באוגוסט 2012

דג ברוטב עגבניות וקרם תפוחי אדמה




לדג:
דג אמנון קפוא
שמן זית
תבלין דג
אבקת שום
עגבניות שרי
עלי בזיליקום
4 שיני שום
מלח פלפל

לקרם תפוחי האדמה
2 תפוחי אדמה
25 גרם חמאה
רבע מיכל שמנת לבישול
מלח

הכנת הדג:
מניחים את הדג בתבנית ומורחים בשמן זית.
מפזרים על הדג את תבלין הדג, אבקת שום ומלח פלפל.
חותכים עגבניות שרי עלי בזיליקום ושום כתוש ומפזרים על הדג.
מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

הכנת הקרם:
מבשלים תפוחי אדמה בסיר עד שיתרככו.
לאחר הבישול מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גסות.
מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים יחד עם החמאה השמנת והמלח ומערבבים בבלנדר.

מגישים את הדג על תפוחי האדמה.
שבת שלום !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה