6 באוגוסט 2012

סוכריות חמאת בוטנים ושוקולד



מצרכים:
חבילת חמאת בוטנים
חפיסה וחצי שוקולד מריר/ שוקולד חלב
25 גרם חמאה
כוס פצפוצי אורז
כף סוכר
רבע כוס חלב
מנג'טים

הכנה:
מחממים את חמאת הבוטנים והחמאה 45 שניות במיקרוגל. לאחר שהתערובת התחממה יש להוסיף את הסוכר ופצפוצי האורז ולערבב. לסדר את התערובת במנג'טים ולהכניס למקפיא לרבע שעה.
בינתיים, מחממים את השוקולד והחלב (שני חימומים של 25 שניות בכדי למנוע שהשוקולד יישרף)
מוזגים את תערובת השוקולד על תערובת חמאת הבוטנים.
מקפיאים במקרר שעה-שעה וחצי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה