מצרכים
לחמניות עגולות
כמה סוגים של גבינות קשות (אני השתמשתי בבולגרית מועדנת, צ'דר וצהובה)
פטריות
ביצה
רבע כוס חלב
עלי בזיליקום
הכנה
ליצור מהלחניה קערית על ידי חיתוך שלה למעלה.
לרוקן את הלחמניה מהתוכן ולשמור את ה"מכסה".
לחתוך לקוביות קטנות גבינות ופטריות ולמלא את הלחמניה.
בצלחת יש לערבב ביצה עם חלב. לאחר הערבוב למזוג לתוך הלחמניה.
(במקום ביצה ניתן להכין כל סוג רוטב שאוהבים)
להניח במגש ולהכניס לתנור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה