3 באוגוסט 2012

בלינצ'ס גבינות מוקרם

מצרכים:
לבלינצ'ס:
3/4 כוס קמח
חצי כוס מים
חצי כוס חלב
2 ביצים
קורט מלח
כף שמן

למילוי
כל מיני סוגים של גבינות קשות
פטריות שמפיניון חיות

לרוטב
שן שום כתושה
רבע מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
כף קמח
מלח פלפל
גבינה צהובה

הכנה:
מערבבים את כל רכיבי הבלינצ'ס ומטגנים לחביתיות.
ממלאים את החביתיות בפטריות ובגבינות ומגלגלים.
מניחים את הבליצ'ס המגולגל במגש כשהצד הפתוח כלפי מטה.
הכנת הרוטב:
מטגנים את השום ומוסיפים את השמנת והחלב.
מוסיפים את התבלינים.
להסמכת הרוטב יש להוסיף את הקמח ולערבב.
לאחר שהרוטב מוכן יש למזוג על הבלינצ'סים. מעל הרטוב נפזר גבינה צהובה.
לאחר ההרכבה, יש להכניס לתנור ולחכות עד להשחמה של הגבינה הצהובה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה