7 בדצמבר 2012

כדורי גבינה ופטריות מטוגנים



מרכיבים (4 מנות):
בצל גדול
30 גרם חמאה
סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות גבינת שמנת
3 כפות פרמזן מגוררת
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
כף קמח
לטיגון:
שמן
קמח
ביצה
פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה:
  • קוצצים את הבצל לקוביות קטנטנות, ומטגנים בחמאה.
  • קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנטנות ומוסיפים לבצל. מטגנים כ-10 דקות, עד שהפטריות מתרככות. מעבירים לקערה ומניחים להצטנן.
  • בקערה שמים גבינת שמנת, פרמזן, אגוז מוסקט, מלח, פלפל וקמח עד לקבלת תערובת סמיכה. מסננים את הפטריות והבצל מנוזלים ומוסיפים לקערה.
  • מרתיחים שמן לטיגון עמוק.
  • יוצרים כדורים בידיים רטובות, מעבירים לקמח ואז לביצה ולפירורי הלחם, ומטגנים שתי דקות. מגישים עם מטבל גבינות וסלט.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה