למילוי
3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי
2 שיני שום קצוצות
1 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
כף עגבניות מיובשות
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
פלפל אדום וצהוב חתוכים לקוביות
כף עגבניות מיובשות
2 שיני שום קצוצות
כפית מלח
חצי כוסברה קצוצה
ההכנה:
- מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות) ומצפים תבנית בנייר אפייה.
- המלית: שמים בקערה את הגבינה, שיני השום, הג'ינג'ר והעגבניות המיובשות ומערבבים. מניחים כף מהמלית על הפילה ומקפלים אותו לחצי, כשהמלית באמצע.
- הרוטב: שמים בקערה את כל החומרים לרוטב, מערבבים היטב ויוצקים בעדינות מעל הפילטים. משתדלים להניח את קוביות הירקות מעל הפילטים.
- מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה. מגישים חם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה