7 בדצמבר 2012

פילה אמנון במילוי גבינה ועגבניות מיובשות


למילוי
3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי
2 שיני שום קצוצות
1 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
כף עגבניות מיובשות 
 
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
פלפל אדום וצהוב חתוכים לקוביות
כף עגבניות מיובשות
2 שיני שום קצוצות
כפית מלח
חצי כוסברה קצוצה

ההכנה:
  • מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות) ומצפים תבנית בנייר אפייה.
  • המלית: שמים בקערה את הגבינה, שיני השום, הג'ינג'ר והעגבניות המיובשות ומערבבים. מניחים כף מהמלית על הפילה ומקפלים אותו לחצי, כשהמלית באמצע.
  • הרוטב: שמים בקערה את כל החומרים לרוטב, מערבבים היטב ויוצקים בעדינות מעל הפילטים.  משתדלים להניח את קוביות הירקות מעל הפילטים.
  • מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה. מגישים חם.
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה