3 בדצמבר 2012

אטריות אורז מוקפצות עם חביתה, טופו ועגבניות





מצרכים:
200 גרם אטריות אורזות  (להשרות במים חמים במשך 30 דקות, ולייבש)
2 ביצים
100 גרם טופו חתוך לקוביות
שן שום כתושה
2 עגבניות בינוניות פרוסות דק
כף רוטב סויה
2 כפיות חומץ
3 כפות סוכר
1-2 כפות דבש
1 בצל ירוק (קצוץ)

הכנה:
  1. משתי ביצים יש להכין חביתה פשוטה. לאחר שזו התקררה יש לחתוך אותה לרצועות ונשמור בצד.
  2. על חום בינוני נחמם שמן זית ונטגן את השום
  3. נוסיף את העגבניות
  4. לאחר שהעגבניות והשום טוגנו נוסיף את הסויה, הדבש, החומץ, הסוכר והדבש
  5. נוסיף את הטופו ואת רצועות החביתה
  6. נוסיף את אטריות האורז.
  7. לאחר סיום הטיגון נוריד מהאש ונפזר בצל ירוק קצוץ
  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה