10 בדצמבר 2012

מיני סופגניות




מצרכים:
2 כוסות קמח תופח
כף שמרים
כף וחצי אבקת סוכר
חצי כפית מלח
2 חלמונים
חצי כפית תמצית וניל
4 כפות שמן
חצי כוס מים פושרים


  • מערבבים בקעררה קמח+ שמרים + מלח + סוכר.
  • בקערה אחרת מערבבים את החלמונים + תמצית וניל + שמן + חצי כוס מים פושרים.
  • מחברים את תערובת היבשים ברטובים ולשים עד לקבלת בצק ולהתפיח לחצי שעה.
  • לרדד את הבצק ובעזרת כוס ליצור עיגולים. את העיגולים יש להתפיח במשך רבע שעה.
  • לחמם שמן עמוק בסיר ולטגן את הסופגניות משני הצדדים.
הסופגניות לאחר הטיגון
  • הכנת הרוטב: מחממים יחד שמנת מתוקה ושוקולד מריר. לאחר החימום לערבב.
  • לטבול את הסופגניות בתערובת השוקולד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה