מצרכים:
1 תפוח אדמה בינוני
עגבניות שרי
פטריות שמפיניון ופורטבלו
4 שיני שום
בצל סגול
חמאה
גבינת פרמזן מגורדת
מלח
פלפל
- מבשלים את תפוח האדמה במים חמים. לאחר הבישול מקלפים וחותכים לריבועים קטנים.
- חותכים לחתיכות גסות את עגבניות השרי, הפטריות והשום
- קוצצים בצל סגול
- במחבת מחממים קוביית חמאה ומטגנים את הבצל , הפטריות והשום
- מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה, העגבניות ותבלינים
- להגיש לשולחן עם גבינת פרמזן מגורדת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה