25 בינואר 2013

עוגיות שוקולד מושלגות



מצרכים

חצי כוס סוכר
70 גר' חמאה מומסת (לא רותחת)
2 ביצים
כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
חצי כוס קאקאו
150 גר' שוקולד צ'יפס
150 גר' אבקת סוכר,לציפוי העוגיות לפני האפיה.

אופן הכנה
להקציף יחד סוכר וחמאה כ- 5 דק'.
להוסיף תמצית וניל וביצים בהדרגה תוך כדי הקצפה.
להוסיף קקאו,קמח ואבקת אפיה,להוסיף לקערת המערבל ולערבל במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב עם כף עץ .
להעביר את התערובת לכלי שטוח,לסגור עם ניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעתיים או שעה במקפיא.
לנפות אבקת סוכר לקערה.
ליצור כדורים קטנים (בקוטר של כ- 2 ס"מ) ולגלגל אותם באבקת סוכר,להעביר לבתנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
אפיה בטמפ'  180 מעלות 8-10 דק' ולא יותר! חשוב מאוד להקפיד על זמני אפיה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה