16 בינואר 2013

מרק כתום




2 בטטות בינוניות
חתיכה גדולה של דלעת
3 גזרים גדולים
כף גדושה ג’ינג’ר מגורר
מים לכיסוי הסיר
תבלינים: מלח, פלפל, בהרט.
חצי מיכל שמנת לבישול


מקלפים את כל הירקות וחותכים לחתיכות בינוניות. 
מכסים את כל הירקות במים.
מערבבים היטב, שמים על אש גדולה, ומבשלים שעה וחצי עד שהירקות כמעט מתפרקים. 
בסוף הבישול, מכניסים בלנדר ידני ומרסקים את הירקות.
מוסיפים את התבלינים ומוסיפים פנימה שמנת לבישול ומערבבים. מבשלים עוד כמה דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה