16 בינואר 2013

ספגטי ברוטב שמנת פטריות וסלומון מעושן

מצרכים:
פסטה מבושלת
קוביית חמאה
שתי שיני שום קצוצות
מיכל שמנת לבישול 15%
חצי כוס חלב
כף קמח
פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
100 גרם סלומון מעושן
בצל ירוק
פרמזן.

הכנה:
לחמם במחבת את קוביית החמאה ולטגן את השום והפטריות.
להוסיף את השמנת והחלב ולערבב.
להסמכת הרוטב נערבב בכוס כף קמח עם טיפה מים ונערבב לעיסה חלקה. למזוג את העיסה למחבת ולערבב.
לחתוך סלומון מעושן לחתיכות קטנות ולהוסיף לתערובת. לערבב כמה דקות עד שהסלומון ייתבשל.
להוסיף למחבת את הפסטה המבושלת ולערבב.
למזוג לצלחת בתוספת בצל ירוק קצוץ ופרמזן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה