25 בינואר 2013

חזה עוף ברוטב אננס



מצרכים
500גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
1 בצל, חתוך לקוביות של 1 ס"מ
8 טבעות אננס (קופסת שימורים אחת)
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית ג’ינג’ר מגורר
1 כף קורנפלור מדולל ב-2 כפות מים

למשרה:
1 כף סוכר
2 כפות קורנפלור
2 כפות רוטב סויה

לרוטב:
1/2 כוס מיץ אננס (מהקופסה)
5 כפות סוכר חום
8 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה, ומשרים בו את קוביות העוף במשך חצי שעה.

2. מערבבים בקערה נפרדת את החומרים לרוטב, ומוסיפים חצי כוס מים.

3. חותכים את טבעות האננס (אפשר להשאיר אחת שלמה לקישוט)

4. מטגנים במעט שמן את קוביות העוף עד שהן מקבלות צבע לבן. מורידים מהאש ומעבירים לקערה.

5. באותה המחבת מטגנים את השום הכתוש והג’ינג’ר, מוסיפים את הבצל, וכעבור דקה מוסיפים את האננס.

6. מוסיפים למחבת את הרוטב, ומביאים לרתיחה.

7. מחזירים למחבת את קוביות העוף, ומוסיפים את הקורנפלור המדולל, ומביאים לרתיחה נוספת, כדי להסמיך מעט את הרוטב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה