מצרכים:
חצי קילו חזה עוף
חצי פחית חלב קוקוס
3 כפות חמאת בוטנים
1 כף דבש או סילאן
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל
בצל פרוס
פלפל אדום חתוך לרצועות
- מערבבים במגש את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים, הדבש, צ'ילי מתוק ,רוטב הסויה, ומלח ופלפל.
- מוסיפים פנימה את נתחי העוף והירקות.
- מערבבים ומשרים במקרר חצי שעה.
- מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות.
- מסירים את נייר האלומיניום, מערבבים את העוף ברוטב ואופים עוד 5 דקות עד שהעוף מוכן ושחום.
- להגיש עם אורז לבן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה