3 בדצמבר 2012

חזה עוף ברוטב קוקוס וחמאת בוטנים




מצרכים:

חצי קילו חזה עוף
חצי פחית חלב קוקוס
3 כפות חמאת בוטנים
1 כף דבש או סילאן
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל
בצל פרוס
פלפל אדום חתוך לרצועות
 
אופן ההכנה
  1. מערבבים  במגש את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים, הדבש, צ'ילי מתוק ,רוטב הסויה, ומלח ופלפל.
  2. מוסיפים פנימה את נתחי העוף והירקות.
  3. מערבבים ומשרים במקרר חצי שעה.
  4. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות.
  5. מסירים את נייר האלומיניום, מערבבים את העוף ברוטב ואופים עוד 5 דקות עד שהעוף מוכן ושחום.
  6. להגיש עם אורז לבן 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה