לבצק:
כוס וחצי סולת
חצי כפית מלח
1 כף שמן
לפעמים אני מוסיפה חצי כוס בורגול דק (לא חובה)
כוס מים
הרוטב:
4 סלקים
1 בצל גדול
2 כפות רסק עגבניות
אבקת מרק עוף
פפריקה
קורט סוכר
4- 3 כוסות מים (תלוי כמה רוטב אתם רוצים)
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה
כוס וחצי סולת
חצי כפית מלח
1 כף שמן
לפעמים אני מוסיפה חצי כוס בורגול דק (לא חובה)
כוס מים
הרוטב:
4 סלקים
1 בצל גדול
2 כפות רסק עגבניות
אבקת מרק עוף
פפריקה
קורט סוכר
4- 3 כוסות מים (תלוי כמה רוטב אתם רוצים)
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה
בצק:
לערבב הכל ביחד כאשר את המים מוסיפים באיטיות עד לקבלת בצק רך ודביקי.
מילוי:
לערבב את הכל היטב ולטגן במחבת ללא שמן שיצא כמו פירורים ולשפוך את השמן שיצא מהבשר כמה שיותר.
יצירת הקובה:
לעשות כדור בידים רטובות ולשטח את הכדור דק על היד לשים מהמילוי ולסגור בתנועות קיפול את הבצק וכשזה סגור לתת גלגולון ביד. ככה להמשיך את כל הבצק.
רוטב:
לקלף ולחתוך לפרוסות דקות את הסלק. לטגן בסיר גדול בצל להוסיף לטיגון את הסלק החתוך ולטגן קלות. להוסיף רסק עגבניות אבקת מרק עוף, פפריקה ,סוכר ומים ולבשל בערך 10 דק’ .
להוסיף את הקובות ולבשל על אש נמוך - בנוני.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה