3 ביוני 2012

חזה עוף ברוטב קארי וחלב קוקוס


חומרים:
חצי קילו חזה עיוף חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים גס


מרינדה
כוס מיץ תפוחים
2 שיני שום קצוצות
ג'ינג'ר קצוץ (2 ס"מ בערך)
כף אבקת קארי
חצי כוס דבש
כפית מלח


לרוטב
חצי פחית חלב קוקוס
1/2 כוס מנוזלי המרינדה
חצי כוס דבש
3 כפות קארי
2 כפיות קורנפלור
מעט מלח


אופן ההכנה:

משרים את רצועות העוף במרינדה למשך לפחות שעה.
במחבת בינונית מחממים שמן ומטגנים את הבצל לשתי דקות.
מוסיפים למחבת את העוף ומטגנים עד שהעוף מוכן.
מניחים את העוף בצד ומכסים לשמירה על החום.
באותה מחבת מוסיפים את רכיבי הרוטב, בוחשים לקבלת מרקם אחיד ומבשלים על אש נמוכה כ – 2-3 דקות.
מכניסים את העוף חזרה להתחברות עם הרוטב. 

מומלץ להגיש על מצע אורז מלא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה