3 ביוני 2012

בצל ממולא ברוטב סילאן

בצל ממולא ברוטב סילאן

מילוי
כוס אורז לא מבושל
כף דבש
מלח ופלפל


רוטב:
5 כפות
סילאן
4 כפות מיץ לימון
מעט פלפל אנגלי טחון
מלח, פלפל
2 כוסות מים


אופן ההכנה:
שופכים לסיר שמן ומטגנים עליו את האורז ושאר החומרים. לאחר מכן מוסיפים 2 כוסות מים ומחכים. על האורז להיות מבושל אבל לא להיות רך מדי.
בזמן שהאורז מתבשל, יוצרים חתך עמוק לאורכם של הבצלים. מבשלים במים רותחים עשרים דקות ומקררים תחת מים. מסננים. קולפים את שכבות הבצל.
לאחר שהבצלים והמילוי התקררו ,ממלאים כל עלה בצל בתערובת המילוי, מגלגלים ומהדקים. מניחים בשכבה אחת בתבנית. מערבבים את חומרי הרוטב, ומניחים בתבנית את הבצלים, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה וחצי - שעתיים בחום של 150 מעלות. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה